Студентка-міжнародниця з профорієнтацією відвідала Гребінківську ЗОШ І-ІІІ ступенів Васильківського району Київської області

1 листопада 2017 року

Студентка-першокурсниця гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Артемчук Єлизавета із профорієнтаційною метою відвідала рідну Гребінківську ЗОШ І-ІІІ ступенів Васильківського району Київської області. 

Вона зустрілася із учнями випускових класів і ознайомила їх у ході бесіди із Національним університетом біоресурсів і природокористування України, зокрема, із перспективами навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті. 

Також, вона розповіла про спеціальності факультету, а саме: «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Професійна освіта», «Філологія», «Психологія», «Соціальна робота», «Журналістика». Поінформувала про напрями наукової роботи, особливості студентського життя, традиції та здобутки університету. Крім того, роздала майбутнім абітурієнтам рекламні буклети і показала відеоролик про гуманітарно-педагогічний факультет, відзнятий талановитими вихованцями нашого факультету.

 
Артемчук Єлизавета
студентка групи МВ-17001б,
Лановюк Людмила
куратор групи МВ-17001б
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook