Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту проінформувала студентів ФАМ про отримання податкової знижки

21 вересня 2017, 17:02
Факультет аграрного менеджменту

       21 вересня 2017 року деканат факультету аграрного менеджменту зібрав студентів контрактної форми навчання для організації укладання додаткових угод щодо оплати за навчання.

       Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту взяла участь у зборах студентів контрактної форми навчання з інформацією про можливість отримання податкової знижки від держави для їх батьків, які сплачують вартість їхнього навчання в Університеті. Про особливості отримання податкової знижки з податку на доходи фізичних осіб розповіла доцент кафедри Наталія Дробот.  

      Згідно Податкового кодексу громадяни, які офіційно працюють та оплатили навчання своїх дітей, або за своє навчання (для заочної форми навчання) мають право на отримання податкової знижки у розмірі 18% від сплачених коштів. Щоб отримати повернення частини сплачених коштів необхідно: написати заяву для фіскальної служби, заповнити декларацію про доходи, підготувати перелік документів (ксерокопія та оригінал договору з навчальним закладом; ксерокопії та оригінали квитанцій про сплату за навчання у 2016 році; ксерокопія та оригінал свідоцтва про народження дитини; ксерокопія та оригінал ідентифікаційного номеру дитини; ксерокопія та оригінал ідентифікаційного номеру батьків; довідка про нараховану заробітну плату, утриманий податок на доходи фізичних осіб та єдиний соціальний внесок (форма 3 з бухгалтерії за місцем роботи) та подати до відділення Державної фіскальної служби за місцем реєстрації до 31 грудня поточного року при відшкодуванні за минулий рік.

        Більше інформації за посиланням

Наталія Дробот

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook