Студентський кампус продовжує підготовку до нового навчального року

5 серпня 2017 року

 Ні на день не зупиняються будівельні роботи в студентських гуртожитках. Сьогодні в нашому фокусі гуртожитки № 4, 9,10, 11, де йде активна підготовка помешкань для наших першокурсників.

 
Водночас, добрі господарі щорічно самостійно облаштовують, як кажуть у народі – підлампічують, свої кімнати. Тож косметичні ремонти стали звичним явищем в студентському кампусі, зокрема, роботи інтенсивними темпами ремонтуються кімнати в гуртожитку №4. Силами ремонтної бригади університету розпочато ремонт житлового блоку на 9-му поверсі гуртожитку №9. У гуртожитку №10 продовжується капітальний ремонт місць загального користування на одному крилі. Також силами економічного факультету за участю ремонтних бригад числа студентів проводиться капітальний ремонт житлового блоку на 3-му поверсі. У гуртожитку №11 на стадії завершення капітальний ремонт житлового блоку на 6-му поверсі.
 
 
 
Як і раніше запевняв, а зараз лише підтверджує свої слова, директор студмістечка Сергій Стецюк – підготовка до нового навчального року в розпалі. За якийсь десяток днів студенти почнуть масово повертатися в гуртожитки, а першокурсники – почнуть набувати новий для них досвід колективного господарювання.
 
Валентин Обрамбальський
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook