Запрошуємо на 1-шу Міжнародну конференцію "Новації в області техніки, науки і технології" (NFEST-2018) в м. Нью Делі

21 липня 2017 року

Шановні колеги та студенти!

Спільнота Fusion of Science & Technology (SFST-India) у співпраці з Делійського технологічним університетом, Національним технологічним інститутом у м. Курукшетра та іншими провідними установами організовує 1-шу Міжнародну конференцію "Новації в області техніки, науки і технологій" (NFEST-2018). Конференція спрямована на сприяння синергетичному партнерству між науковцями, дослідницькими інститутами та промисловістю, а також на демонстрацію прогресу передових технологій, розроблених останнім часом.

NFEST-2018 запрошує студентів, науковців і фахівців галузі інженерних наук, технологій, соціальних наук і управління презентувати оригінальні дослідницькі статті/очерки. Дослідницькі статті /очерки повинні бути зроблені відповідно до шаблону конференції і представлені в Інтернеті за адресою www.nfest.org.in. Будь ласка, завантажте рекомендації авторам та інструкцію з реєстрації в сервісі "EasyChair".

Після подачі автори повинні отримати ID своєї роботи, який повинен бути процитований ними для подальшого листування. Документи, представлені NFEST-2018, не повинні бути представлені/опубліковані в будь-якому журналі або конференції.

Брошура

 

Готові роботи будуть розглянуті та оцінені експертами на предмет оригінальності, технічного та /або дослідницького вмісту/глибини, корректності, актуальності для конференції та легкості викладу інформації. За будь-яких питань щодо подачі роботи ви можете зв'язатися з нами:

ВАЖЛИВІ ДАТИ:

 

  • Кінцевий термін подачі роботи: 31 серпня 2017 року;
  • Повідомлення про відбір робіт: 30 вересня 2017 року;
  • Подача роботи (готової до друку): 15 жовтня 2017 року.

Прийняті роботи будуть проіндексовані у всіх основних системах індексування, таких як Google Scholar/Scopus/Indian Citation Index. Відібрані роботи NFEST-2018 також публікуються у авторитетних виданнях, таких як "International Journal of Engineering", "Transaction A and B", і у журналі Elsevier Procedia після попереднього перегляду. Крім того, багато інших видань також погодилися опублікувати роботи, прийняті на конференцію, після належної оцінки.


Безкоштовна поїздка на історичні пам'ятники Агри (включаючи Тадж-Махал) і Делі буде організована для всіх іноземних делегатів і основних доповідачів.

Для подачі своєї роботи натисніть сюди.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook