Вінничанка Ольга Дубровіна: «Сподівання отримати якісну освіту пов’язую з факультетом конструювання та дизайну НУБіП України»

30 червня 2017 року

     Випускниця одного з кращих закладів освіти Вінниччини – Вінницького технічного ліцею Ольга Дубровіна планує здобувати вищу освіту у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

 – Чому саме НУБіП України?
     – Перш за все детально аналізувала навчальні заклади України. НУБІП України – один з лідерів в підготовці інженерних кадрів. Зацікавилась. Послухали відзиви колишніх випускників, і зрозуміла – це моє. Сумніви розвіяли відвідини університету під час дня відкритих дверей.

  – А що кинулося в око?
     – Вразили нові лабораторії світових і українських виробників сільськогосподарських машин. До того ж, техніка в них постійно оновлюється. А це значить, що я буду отримувати сучасні знання і не з книжок чи стендів. Бачити техніку, відчувати її – головне для конструктора, розробника, на мою думку. Ще вагомим аргументом стали бази практик, як університетські навчальні господарства, так і відомі підприємства.

  – Ви відвідали не лише корпуси?
     – Так. Фантастична територія університету в самісінькому центрі Києва навряд чи когось залишить байдужим. Ми оглянули ботанічний сад, Алею слави, галявини і сквери, спортивний стадіон. А ще – гуртожиток, який, до речі, знаходиться в десяти хвилинах пішої ходи від корпусів. Це неймовірно зручно.

     Бажаємо успішно скласти вступні випробування та чекаємо серед студентів НУБіП.

Розмовляв Олег Марус, заступник декана факультету КД

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook