Вячеслав Зінченко: мрію стати справжнім фахівцем з технології виробництва і переробки продукції тваринництва, тому й обираю НУБіП

17 червня 2017 року

     Уродженець Срібнянщини, що в Чернігівській області, Вячеслав Зінченко вдало складає зовнішнє незалежне оцінювання та готується до вступу у вищий навчальний заклад. Про те, чому він обирає для навчання факультет тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України, наша розмова.

 – Чому саме спеціальність технологія виробництва і переробки продукції тваринництва і чому саме НУБіП України?
     – Я живу на селі. З самого малку допомагаю батькам по господарству – а воно в нас не мале, люблю доглядати за тваринами, спостерігати за ними. Що стосується переваг, які обумовили мій вибір, то скажу: я немало часу провів у пошуках, перечитав багато інформації про різні ВНЗ, але зупинився на НУБіП. Як на мене, важливо, що університет має чи не найкращі міжнародні зв’язки. Тут є змога пройти практику, стажування за кордоном, аби закріпити свої знання та вивчити міжнародний досвід, поліпшити знання іноземної мови. Також можна паралельно здобувати другу вишу освіту, наприклад економічну. Тут же – подвійні дипломи з європейськими університетами. 

 – Звідки дізнався про факультет тваринництва та водних біоресурсів?
     – Від свого рідного дядька, який свого часу навчався на цьому факультеті. Щоправда, тоді він називався зооветеринарним. Але ж головне не назва, а те, що його випускники, як і мій дядько, стають успішними людьми. 

 – Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?
     – В майбутньому бачу себе в своєму рідному селі, яке люблю, і мрію про власну тваринницьку ферму, де буду виробляти органічні продукти.

Які маєш уподобання, окрім навчання?
     – Змалку захоплююсь читанням. Що ж стосується спортивних досягнень, то маю третій юнацький розряд з бігу. Сподіваюся, що спортивна інфраструктура – спортивний корпус, стадіон - плюс Голосіївський ліс, де розташований університет, сприятимуть подальшому фізичному гарту і новим перемогам в змаганнях.

Розмову провів Руслан Кононенко,
заступник декана факультету тваринництва
та водних біоресурсів 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook