Гуманітарно-педагогічний факультет розпочав «Фестиваль студентської науки – 2017» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України

10 травня 2017 року

     10 травня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України розпочався «Фестиваль студентської науки – 2017», метою якого є розвиток студентської наукової та інноваційної діяльності, а також залучення молоді до роботи у студентських наукових гуртках. Цей захід відбувається з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня науки.

 

     Першими цьогоріч розпочали звітування студентські наукові гуртки гуманітарно-педагогічного факультету.  Учасників заходу привітали доктор педагогічних наук, доцент, заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Ковальчук Василь Іванович, який охарактеризував тенденції розвитку студентської науки в університеті та наголосив на важливості участі студентів у наукових дослідженнях, а голова Спілки молодих вчених Університету доцент Марина Галат побажала молоді творчої наснаги й плідного обміну науковими надбаннями. 

     Серед членів журі, які оцінювали діяльність гуртків, були представники гуманітарно-педагогічного факультету, представники Спілки молодих вчених, Ради аспірантів, Студентського наукового клубу нашого університету.

 

   

     Свої здобутки презентували 23 лідери студентських наукових гуртків. Приємно, що цього річ учасники студентських наукових гуртків стали учасниками та призерами студентських олімпіад, конкурсів студентських наукових робіт, міжнародних та всеукраїнських конференцій, авторами наукових публікацій.       

 

   

      За результатами презентації наукової і інноваційної діяльності, стратегії розвитку гуртка і майстерності представлення здобутків журі обрало гурток-переможець І етапу фестивалю. Ним вкотре став науковий гурток «Соціальний практик», який і буде представляти гуманітарно-педагогічний факультет на урочистому фінальному засіданні, яке відбудеться 17 травня 2017 року

     Вітаємо переможців та бажаємо успіхів, творчого натхнення та перемоги у фіналі фестивалю!

Олександр Прохорчук,
голова Ради молодих вчених
гуманітарно-педагогічного факультету  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook