Профорієнтаційна робота: продовжуємо знайомити з економічним факультетом

23 лютого 2017 року

 23 лютого профорієнтаційний десант на чолі з деканом економічного факультету, д.е.н., професором Дібровою А.Д., висадився у Переяслав- Хмельницькій РДА. В актовій залі адміністрації зібралися учні із районних шкіл із вчителями, були запрошені представники місцевої преси.
Голова Переяслав-Хмельницької РДА Пряхін А.В. привітав усіх присутніх і сказав декілька слів про НУБіП України, в якому закінчував магістратуру.

Майбутні випускники шкіл переглянули інформаційний ролик про Національний університет біоресурсів і природокористування України, а також отримали детальну інформацію з презентації декана Діброви А.Д., який зосередив свою увагу на перевагах навчання в університеті з понад сторічною історією та величезним науковим потенціалом, сучасною матеріально-технічною базою факультету, а також висвітлив питання участі та ролі молоді у наукових, спортивних та культурно-масових заходах факультету та університету.

 

Під час інформаційного ознайомлення з НУБіП України заступник декана Шиш А.М. розповсюдив агітаційні матеріали та провів анкетування присутніх випускників середніх шкіл.

Після цього виступив із власним привітальним поетичним твором заступник декана з виховної роботи Криворот О.Г.  

Наступною звучала пісня «Ми українці» у виконанні студентів 4 курсу 7 групи Інни та Ірини Храмець. Глядачі були приємно вражені чудовим виступом дівчат.

Завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу, д.е.н., професор Кальна-Дубінюк Т.П. презентувала присутнім спеціальність «Сільський туризм».

Після цього в залі були гучні овації, адже з ліричною піснею виступав Жуль Валентин, студент 3 курсу 6 групи, який сам родом з Переяслав- Хмельницького району та є відомим земляком присутніх.

Далі слово взяла представник приймальної комісії Гончарук Л.Ю, яка розповіла про правила прийому, учні ознайомились з вимогами щодо вступу до НУБіП України у 2017 р., умовами навчання в університеті, отримали вичерпну інформацію про перелік спеціальностей.

Після цього концертну програму продовжила дуже талановита студентка 3 курсу 5 групи Світлана Гараган. Їі незрівняний голос зачарував усіх присутніх.

      Голова студентської організації економічного факультету, студентка 3 курсу 3 групи, Катерина Дювенжи у своїй презентації розповіла про напрями роботи студентської організації, про організацію дозвілля, а саме про КВН, продемонструвавши два відеоролика з минулих виступів команди КВН «В Десятку».
    Під час зустрічі панувала дружня сімейна атмосфера. Всі учні були запрошені на День Відкритих Дверей. На основі проведеного анкетування було зібрано та систематизовано дані по 84 випускниках, істотна частина з яких проявили інтерес та планують продовжити навчання за економічними спеціальностями.  
                                                                                  На згадку зробили колективне фото.

       По закінченню заходу голова Переяслав-Хмельницької РДА Пряхін А.В. для представників НУБіП організував справжній сюрприз, запросивши на проводи зими - Масляну, в одну зі сільських шкіл району, розташовану у мальовничому селі Ковалин. На Масляній панувала неймовірна атмосфера дитячих голосів, посмішок, пісень та конкурсів.

 

 

Перед присутніми виступили голова Переяслав-Хмельницької РДА Пряхін А.В. та декан Діброва А.Д., привітавши всіх зі святом.
     Неймовірні, розумні обличчя найменших серед присутніх – малят, спонукали до ідеї провести профорієнтацію і серед них, та зробити вагомий вклад в імідж нашого університету на багато років вперед.

Декан Діброва А.Д. пожартував, що, напевно, він першим починає профорієнтаційну роботу з такої вікової категорії майбутніх студентів та передає цей виклик всім іншим підрозділам НУБіП України!

А.М. Шиш, заступник декана економічного факультету
О.Г Криворот заступник декана з виховної роботи
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook