Лютнева профорієнтація кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

9 лютого 2017 року

Робота, професія, спеціальність є однією зі складових нашого повноцінного та щасливого життя.

Вибір майбутньої професії - це серйозний крок, який випускники роблять на підставі інформації отриманої з різноманітних джерел, рівня своїх знань з профілюючих предметів та власних природних здібностей. Вступ до вищого навчального закладу є для них важливим життєвим проектом, над яким майбутні абітурієнти працюють разом з батьками, друзями.

У житті кожної людини настає момент, коли доводиться вирішувати, де здобути, продовжити освіту або куди піти працювати. Їй необхідно вибрати професію, свій життєвий шлях.

Вибір професії - це не миттєвий акт, а процес, що складається з низки етапів, тривалість якого залежить від зовнішніх умов та індивідуальних особливостей суб'єкта вибору професії. Він ускладнюється тим, що нині існують тисячі різноманітних професій, при цьому приблизно щороку з'являються сотні нових і зникають десятки старих.

Викладачі НУБіП України та наші студенти допомагають старшокласникам зробити такий важливий вибір в їхньому житті. Профорієнтаційна робота проведена в Яблунівській школі, Ємільчинського р-ну, Житомирської області.

С. Цимбал

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook