Першокурсниця Діана Горякіна: майбутнє – за інформаційними технологіями і я хочу брати в цьому участь

25 листопада 2016 року

     Кияни обирають для навчання не тільки факультет ветеринарної медицини. Першокурсниця Діана Горякіна – яскравий приклад того, що мешканці столиці йдуть здобувати фах і на факультет інформаційних технологій аграрного вишу. Про те, чим обумовлений такий вибір і як пройшли перші місяці навчання, читайте далі.

– Вже традиційне питання: чому киянка обрала для вступу аграрний виш?
– Взагалі шукала університет через інтернет, вивчала освітянські рейтинги. Про НУБіП читала інформацію на сайті. Після детального ознайомлення, зважила все і вирішила подавати документи. Інформаційні технології на сьогодні стрімко розвиваються, за ними – майбутнє і я хочу брати в цьому участь. А те, що університет аграрний, тільки перевага. Буде не зайвим знати специфіку використання інформаційних технологій в АПК. Знаєте, в житті все може знадобитися.

– Як тобі навчається?
– Імпонує те, що навчання має прикладну спрямованість уже з перших днів. На заняття до нас приходять і діляться досвідом програмісти, представники ІТ-компаній. Уже вчимо мову програмування. Однак хочеться мати більше предметів за фахом.

– Які маєш захоплення?
– Більше десяти років займалася танцями. Але зараз маю пріоритет – навчання і весь час йде на підготовку занять.

– Поділися планами на майбутнє.
– Хочу здобути ще одну освіту – психологію. Наразі розвивається поки що новий, але перспективний напрям в моїй галузі – соціальна інженерія. І без знання психології тут не обійтися. А ще планую піти вслід за моїм дядьком – програмістом. Хочу жити і працювати, як і він, у Торонто. Це моя дитяча мрія, яка, маю надію, здійсниться.


Розмовляла Ольга Наконечна 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook