Юридичний факультет на святкуванні Дня Університету

2 червня 2016 року

 Уже другий рік поспіль Національний університет біоресурсів та природокористування України святкує своє День Народження. Тому 27 травня 2016 року юридичний факультет відзначав 118-ту річницю з дати створення нашого університету. Традиційно домінуючим блоком на святі були спортивні змагання, активну участь у яких брали як студенти так і науково-педагогічні працівники юридичного факультету.

 30 травня на урочистому зібранні Національний університет біоресурсів і природокористування України підбив підсумки спортивно-інтелектуальних змагань, які проводилися в день його 118-ї річниці.

 У порядку зростання місця посіли групи студентів з наступних факультетів: інформаційних технологій, захисту рослин, біотехнологій та екології, харчових технологій та управління якістю продукції АПК, механіко-технологічного, ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, ННІ післядипломної освіти, землевпорядкування, ННІ лісового та садово-паркового господарства, конструювання та дизайну, агробіологічного, ветеринарної медициниБронзу отримала група з факультету аграрного менеджментусрібло – юридичного, а золото – тваринництва та водних біоресурсів.

Отже, з впевненістю можна сказати, що організація свята була на високому рівні, а усі його учасники отримали масу приємних вражень та емоцій!

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook