Команда університету з армреслінгу перемогла на міжвузівських змаганнях і підтвердила титул найкращих рукоборців серед вишів столиці та області

12 березня 2016 року

     10 березня на базі Університету державної фіскальної служби України відбулися Міжвузівські змагання з армреслінгу
     Крім спортсменів нашого університету і приймаючої сторони, у них взяли участь також представники Київського політехнічного інституту, Київського національного торгівельно-економічного університету, Національного університету харчових технологій, Київського коледжу Національного університету «Одеська юридична академія» та Київського фінансово-економічного коледжу. З-поміж 70 учасників 12 – від НУБіП України. 

    

     За підсумками змагань скарбниця наших спортсменів поповнилася чотирьома золотими та однією срібною медалями, а загальноуніверситетська команда посіла перше місце і, до речі, вже другий рік поспіль утримує титул найкращих рукоборців серед вишів м. Києва та області. 

     В особистому заліку у ваговій категорії до 60 кілограмів переміг студент магістратури 1-го року навчання факультету конструювання та дизайну Ігор Кольба. У ваговій категорії до 70 кілограмів першим став четвертокурсник агробіологічного факультету Сергій Ганжа. Аспірант кафедри гідробіології та іхтіології – тренер збірної команди з армреслінгу Євгеній Редько – посів перше місце у ваговій категорії до 80 кілограмів. У ваговій категорії до 90 кілограмів другим став Едуард Іванюк, студент третього курсу факультету конструювання та дизайну. Чемпіонське звання у ваговій категорії понад 90 кілограмів виборов магістрант факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Сергій Ляхевич. 

Вітаємо наших спортсменів та тренера Євгена Редька з перемогою!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook