Успішно завершено випускну кампанію

10 липня 2023 року
  Система освіти України опинилася в нових реаліях функціонування через військову агресію росії проти України, а перед освітніми менеджерами постали такі питання, які до сьогодні ніхто не вирішував.

  Відділ з працевлаштування випускників та видачі дипломів про вищу освіту з честю прийняв виклики другого року війни – усі строки були витримані, дипломи були надруковані вчасно та у повному обсязі.

 

  30 червня успішно завершилася випускна кампанія першого півріччя 2023 року – близько 2700 студентів отримали омріяні дипломи. Потрібно віддати належне всім підрозділам Університету, які чітко та злагоджено працювали єдиною командою під керівництвом ректора Станіслава Ніколаєнка.

  Станом на сьогодні університет підготував та випустив 3084 фахівця у 2023 році, з них – 2741 бакалавр та 343 магістра, з яких за державним замовленням навчалися 1454 особи (1264 бакалавра та 190 магістрів), що становить майже 50 відсотків від загальної кількості випускників.
  Дипломи з відзнакою отримали 282 молодих фахівця, більшість з бакалаврів – 249 осіб – фактично кожен дев’ятий випускник університету.
  За навчально-науковою програмою отримали документи про вищу освіту 77 магістрів денної форми навчання, з них 17 з відзнакою.

  Вища освіта в сучасному суспільстві має надзвичайно важливу місію – сформувати відповідальну та самодостатню особистість, яка володіє критичним мисленням, а особистісний рівень інтелекту на сьогодні вимірюється ще й наявністю диплому від нашого престижного Університету.


Лідія Галайдюк,
начальник відділу з працевлаштування випускників
та видачі документів про вищу освіту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook