PRIMUS INTER PARES – ПЕРШИЙ СЕРЕД РІВНИХ! Колектив Технічного ННІ щиро вітає Шостака Анатолія Вікторовича із заслуженими нагородами!

27 грудня 2014 року

24 грудня 2014 року відбулося чергове засідання Вченої ради НУБіП України. В ньому прийняв участь Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філаре́т, котрому було присвоено звання Почесного доктора наук НУБіП України і котрий виступив з полум’яною проповіддю з питань буття і сьогодення. Багато наших співробітників отримали з рук Патріарха духовні нагороди. Були й інші заслужені відзнаки.
Зокрема, було повідомлено, що комісія з нагород European scientific and industrial consortium "ESIC" - «Європейського науково-промислового консорціуму» Мюнхен, Німеччина(www.euscience.info) встановила орден PRIMUS INTER PARES – ПЕРШИЙ СЕРЕД РІВНИХ. Орден вручається зарубіжним ученим «за визнаний світовою спільнотою внесок у науку і освіту». Позитивне рішення про нагородження професора Анатолія Шостака орденом PRIMUS INTER PARES – ПЕРШИЙ СЕРЕД РІВНИХ було отримано 02.07.2014 (Протокол №10/02.07.2014). 

Нагородження орденом «є суспільним визнанням досягнень фахівця в галузі виробництва якісної наукової продукції – фундаментальних і прикладних досліджень, освітніх програм, навчально-методичних видань». Основними критеріями виступають: високий професіоналізм лауреата, його систематичний, інтегрований і організований стиль роботи, спрямований на безперервне покращання якості наукової і освітньої продукції.

Серед зарубіжних вчених Російської Федерації, нагороджених Орденом PRIMUS INTER PARES – Перший Серед Рівних у 2014 році – доктор технічних наук, професор кафедри фізики і методики навчання фізики факультету інформатики ВятДГУ Жаворонков Володимир Іванович; доктор с.-г. наук, професор кафедри рослинництва, селекії і генетики Саратовського державного аграрного університету імені М. І. Вавілова Лобачов Юрій Вікторович; професор Московської консерваторії імені П. І. Чайковського Холопова Валентина Миколаївна; начальник відділу внутрішнього контролю Південно-Казахстанського виробничого філіалу АО «ҚазТрансГазАймақ» професор Нурлан Жанабайули та інші.
Кілька відомих вчених України також отримали цю нагороду.

Урочисте вручення Шостаку А.В. престижної Міжнародної нагороди відбулося 18 листопада 2014 року на Міжнародній науковій конференції «EDUCATION AND SCIENCE WITHOUT BORDERS» ОСВІТА І НАУКА БЕЗ КОРДОНІВ в м.Мюнхен (Німеччина), куди він був відряджений у відповідності із запрошенням та наказом Ректора НУБіП України № 312 «В» від 03.11.2014 року.
Крім того, рішенням Вищої атестаційної комісії Російської Федерації у червні 2014 року Шостаку А.В. присвоєно вчене звання професора із спеціальності «Соціологія управління».
Атестат професора та орден з відповідним сертифікатом вручив Шостаку А.В. ректор НУБіП України Ніколаєнко С.М. Він також побажав Шостаку А.В. міцного здоров’я та подальших успіхів на благо університету та України.

 

 Колектив Технічного ННІ приєднується до побажань ректора, щиро вітає Анатолія Вікторовича із заслуженими нагородами, зичить йому міцного здоров’я, нових творчих здобутків та всіляких гараздів!
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook