Відновлюємо співпрацю з аграрними вишами В’єтнаму

27 грудня 2014 року

     Останнім часом між представниками аграрної освіти Соціалістичної республіки В’єтнам та навчально-науковими співробітниками НУБіП України проводяться консультації щодо співпраці у сфері освіти і науки. Так, в’єтнамська сторона зацікавлена у навчанні студентів, їх академічних обмінах, стажуванні та вивченні передового досвіду у тваринництві. Зокрема, йдеться про технологію виробництва і переробки молока, свинини, продукції птахівництва і бджільництва та інтенсивний розвиток рибного промислу. Відновлення такої співпраці буде корисним і для нашої освітянської спільноти.

 

     Тож 22 грудня директор ННІ тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк та науковий співробітник кафедри генетики, розведення та репродуктивної біотехнології ім. М.А. Кравченка Михайло Журавель взяли участь в офіційному прийомі на честь 70-ї річниці Народної Армії В'єтнаму. До речі, НУБіП України був єдиним серед вищих навчальних закладів нашої держави, чиїх представників і керівництво запросили на прийом.


 

     Під час короткої бесіди з надзвичайним і повноважним послом Соціалістичної республіки В’єтнам Нгуєн Мінь Чи було домовлено про створення робочої групи щодо підготовки меморандуму про співпрацю між нашим університетом та аграрними вишами В'єтнаму.


Вадим Кондратюк,
директор ННІ тваринництва та водних біоресурсів


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook