Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі

Здобутки кафедри

Наші здобутки

 У сфері навчально-методичної та наукової роботи здобутками кафедри є значна кількість виданих навчальних та наукових праць. До здобутків кафедри можна віднести також професійне та наукове зростання працівників. Так, зокрема, у 2012-2013 рр. науковий ступінь кандидата економічних наук здобули Гальчинська Ю.М., Арестенко В.В. та Гапоненко Т.М., у 2015 році науковий ступінь доктора економічних наук здобув Буряк Р.І., у 2016 році успішно захистила кандидатську дисертацію Нагорна (Четверик) О. В. За час існування кафедри захистили дисертації на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук  Гальчинська Ю. М. (2019р.) та Головніна О. Г. (2021р.).

Серед інших здобутків кафедри слід відзначити успішну участь викладачів та студентів у різноманітних проектах, конкурсах, олімпіадах. Серед них:

- Участь у Програмі «Енергоефективні університетські містечка» Проекту USAID «Реформа міського теплозабезпечення в Україні» (координатор групи менеджерів з інформаційної кампанії к.е.н., доцент Рябчик А.В.) (І місце).

- Участь у конкурсі між гуртожитками пілотних ВНЗ на зменшення споживання енергії за програмою «Енергоефективні університетські містечка» Проекту USAID «Реформа міського теплозабезпечення в Україні». Координатор кампанії к.е.н., доцент Рябчик А.В.) (І місце).

         - Участь у міжнародній програмі Faculty Еxchange Рrograme  у 2012 та 2013 роках Гальчинської Ю.М., Арестенко В.В. та успішне проходження, участь в міжнародних програмах Erasmus+ та Юнеско Гальчинської Ю.М., Буряка Р.І., Нагорної О.В., Рябчик А.В. та Ніколаєвської В.В. 

 - Перемога у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Маркетинг": у 2016 році студентка ОС «Бакалавр» Тетяна Луцко посіла почесне ІІ місце (керівник к.е.н., доцент Бабічева О.І.).

- Перемога 5 років поспіль (2015-2019рр.) студентського наукового гуртка "Маркетинг" у конкурсі студентських наукових гуртків (І місце).

- керівництво аспірантами з країн Східної Європи Л. Гриневич (Польща), Я. Галова (Словаччина)  у 2014- 2015 рр. (науковий керівник д.е.н. Ларіна Я.С.);

- Участь доцента кафедри Буряка Р.І. у міжнародному турнірі з якості країн Центральної та Східної Європи як експерта Європейського фонду управління якістю (щорічно).

- Нагородження почесною грамотою (ІІІ місце) студентки спеціальності «Маркетинг» Юлії Поспеєвої за участь у конкурсі «Молодь опановує маркетинг» (2016 р.)

- Нагородження Подякою д.е.н. Ларіної Я.С., д.е.н. Буряка Р.І. «За Заслуги перед Національним університетом біоресурсів і природокористування України».

- Проведення кафедрою на високому рівні Міжнародної конференції «Маркетинг і логістика в агробізнесі» (жовтень 2016, квітень 2021р., квітень 2023р.), студентських науково-практичних конференцій: активна участь студентів в означених заходах.

 

 

 

 

 

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook