Вероніка Степаненко: пишаюсь, що я випускниця бакалаврату та обов′язково продовжу навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК
- Вітаю! Вероніко, розкажіть, будь-ласка, про себе?
Доброго дня, Я, Степаненко Вероніка, народилась і проживаю у маленькому, мальовничому місті - Каневі, Черкаської області. У цьому році я успішно отримала диплом «ОС» Бакалавр і стала випускницею нашого Національного університету біоресурсів і природокористування України, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
- Під час навчання, де Ви проходили виробничу практику?
Мій шлях розпочався з виробничої практики від факультету у Польщі на заводі “Partner’s”. Надалі я зрозуміла, що потрібно розвивати свою кар‘єру в нашій Україні. Оцінивши найуспішніші і найперспективніші компанії мій вибір впав на Приватне акціонерне товариство «Миронівський хлібопродукт» і мені дуже пощастило, адже якраз була вільна вакансія на посаду «Старшого інспектора з контролю якості продукції».
– Чи пригодилась вам в житті спеціальність, яку Ви здобули в університеті і чи розвиваєтеся в ній?
Так, звичайно. Ще на 3 курсі я почала працювати за фахом і здобувши ОС «Бакалавра» за спеціальністю 181 «Харчові технології» можу впевнено вважатися спеціалістом своєї справи.
Але я не збираюсь зупинятись на досягнутому і планую далі продовжити навчання вже у вступі на ОС «Магістр» на цьому ж факультеті.
– Вероніко, скажіть, чому Ви обрали для вивчення і роботи саме харчову промисловість?
Насправді, я довго обирала де б я хотіла навчатись, адже це важливий крок. Провівши аналіз професій у яких є розвиток та прибуток я обрала спеціальність «Харчового технолога». Галузь харчування завжди буде у ТОПі на ринку праці. Виробляти якісний продукт стало моєю головною метою. А вступ у НУБіП - це про перспективне майбутнє і про високий рівень знань, тому мій вибір був одразу очевидним.
Впевнена, що з такою підримкою як на нашому факультеті я стану гідним випускником та спеціалістом.
Дякую Вам за цікаве інтерв’ю і я рада, що ви впевнені у вибраній спеціальності! Бажаю Вам успіхів!
Наталія Голембовська, доцент
кафедри технології м′ясних,
рибних та морепродуктів