Вітаємо з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

4 січня 2022, 19:41

 

 

 

 

Дорога університетська родино!

Щиро вітаємо Вас із 2022 роком та Різдвом Христовим!

     2021-ий рік був непростий для України і нашого університету. Ще не було такого, щоб жодна країна чи університет знали, що буде завтра! Але цей рік водночас був плідний для колективу, насичений подіями, напруженою працею та звершеннями. Світова пандемія внесла свої корективи, але попри все ми йшли вперед, творили, навчали, виробляли і твердо закріпилися в числі кращих університетів країни, маємо високе місце і в міжнародному рейтинзі QS.

     Спільними зусиллями всього університетського колективу, наших випускників, роботодавців, наглядової ради ми реалізовували програму розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2025», оновлювали навчальну і наукову матеріально-технічну базу, достойно провели вступну кампанію і випустили чергове покоління високопрофесійних фахівців. Зміцнено матеріальну базу, створено нові лабораторії, розпочато будівництво нового спортивного корпусу, продовжені славетні традиції нашої alma mater.

     Яким буде прийдешній рік, багато в чому залежить від усіх нас, від нашої згуртованості і відповідальності. Тож будьмо сильними й дружніми, будьмо однодумними, бо лише так зможемо змінити на краще наше сьогодення!

    Нехай Новий 2022 рік насправді стане роком закінчення пандемії, здійснення мрій і сподівань, роком миру й достатку, а колядки й щедрівки, що лунатимуть у кожній оселі, додадуть нам свіжих сил для нових наукових звершень, для успішного навчання, для творення добрих справ, для успішного руху вперед!

     Сердечно вдячний Вам за співпрацю, щиру підтримку, за спільне прагнення працювати на благо нашого університету та України!

У цей святковий день від імені ректорату бажаю всім співробітникам, нашим дорогим ветеранам, випускникам, студентам і аспірантам людського щастя, міцного здоров’я, добра й любові, затишку в оселях, наснаги на нові звершення, віри у благополуччя України! Хочу, щоб Україна в решті-решт стала могутньою державою, рідною матір’ю для всіх громадян.

Нехай прийдешній рік виправдає Ваші найзаповітніші надії і прагнення, принесе із собою смак нових перемог та енергію для досягнення поставленої мети. Хай здійсняться всі бажання!

     З води і роси!

 

З найкращими побажаннями


ректор НУБіП України,
академік НАПН України  Станіслав Ніколаєнко

        

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook