Науковці кафедри представили результати своїх досліджень на міжнародній науковій конференції „Conserving Soils and Water 2021”

10 вересня 2021 року
Боровець (Болгарія)

 Наприкінці серпня науково-педагогічні працівники Національного університету біоресурсів і природокористування України взяли активну участь у VI Міжнародній науковій конференції „Conserving Soils and Water 2021”, що відбулася в місті Боровець (Болгарія).


Конференція щорічно об’єднує провідних фахівців, що зосереджують свої дослідження на одному з найактуальніших питань – охороні природних ресурсів. Науково-технічний союз машинобудування вже в шосте став організатором такої цікавої конференції, яка об’єднує тематичні напрями, пов’язані з охороною ґрунтів, водними ресурсами, геопросторовими даними, технологіями машинобудування та менеджменту.

Conserving Soils and Water 2021

Conserving Soils and Water 2021

Conserving Soils and Water 2021

Від кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі на конференції були представлені дві розробки. На пленарному засіданні виступила доцент кафедри Антоніна Москаленко з розробкою «GIS support of forming spatial decisions on land use», яка продемонструвала розроблені моделі, що забезпечують систематизацію та накопичення просторових і атрибутивних даних, дозволяють проводити просторовий та часовий аналіз для вирішення проблеми оптимізації землекористування.

Conserving Soils and Water 2021

Conserving Soils and Water 2021Conserving Soils and Water 2021

Ще одна розробка «GIS of crop monitoring remote sensing system» представлена на пленарному засіданні доцентом кафедри Олегом Дроздівським у співавторстві зі Світланою Кохан. Авторами розроблено структуру ГІС, складові, та відображено їх взаємозв'язок для забезпечення моніторингу сільськогосподарських культур на основі використання різнорідних геопросторових даних.

Conserving Soils and Water 2021

Conserving Soils and Water 2021

Conserving Soils and Water 2021

 

Антоніна Москаленко,

доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook