Продовжується профорієнтаційна робота зі школами Жашківської адміністративно-територіальної громади

June 30, 2021

30 червня під патронатом мерії та відділу освіти Жашківської адміністративно-територіальної громади відбулась робоча зустріч в актовій залі Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів з директорами закладів середньої освіти І-ІІІ ступенів, випускниками шкіл та представниками факультету інформаційних технологій в складі декана факультету Глазунової О. Г., завідувача кафедри інформаційних систем і технологій Швиденка М.З., доцента кафедри інформаційних систем і технологій Садка М. Г. та старшого викладача кафедри комп’ютерних систем та мереж Матуса Ю. В.

Методист відділу освіти Волицька І. О. коротко проінформувала, що в підпорядкуванні Жашківської територіальної громади налічується 21 заклад середньої освіти, в яких навчаються учні з 28 населених пунктів району, про проблеми, які виникають в процесі навчання і в першу чергу, які стосуються використання в навчальному процесі сучасних інформаційних технологій та підкреслила важливість співпраці з НУБіП України, так як це дозволить підвищити якість підготовки учнів, зробити їх більш конкурентними в сьогоденних життєвих реаліях і виразила надію на продовженні довготривалої співпраці з передовим вузом України.

Декан факультету інформаційних технологій Глазунова О. Г., в своїй презентаційній доповіді розповіла про здобутки факультету в підготовці фахівців ІТ-сфери, можливості долучення викладачів та учнів старших класів Жашківської територіальної громади до сучасних програмних засобів, таких як Microsoft Imagine Akademy, Cisco Akademy, навчальних ресурсів та сервісів НУБіП України, розповіла про переваги отримання вищої освіти в НУБіП України на факультеті інформаційних технологій.

Завідувач кафедри інформаційних систем та технологій Швиденко М.З. розповів про завдання та виклики, які стоять перед аграрною та природоохоронної галузями країни, їх реалізацією на факультеті і на кафедрі інформаційних систем та технологій та акцентував увагу присутніх на перевагах та можливостях навчання студентів на новій освітній програмі 126 – Інформаційні системи і технології.

Під час жвавої дискусії викладачі НУБіП України відповіли на всі питання, які виникали у директорів шкіл та випускників 2021 року. Співпраця факультету інформаційних технологій та шкіл Жашківської адміністративно-територіальної громади набуває нових цікавих перспектив.

М. Садко, доцент кафедри інформаційних систем і технологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook