ЗНОВУ РАЗОМ: ЗБОРИ ГУМАНІТАРІЇВ-МЕШКАНЦІВ ГУРТОЖИТКІВ

August 25, 2020

  24 серпня 2020 року на волейбольному майданчику гуртожитку №6 НУБіП України відбулися настановчі збори за участі студентів гуманітарно-педагогічного факультету та їх вихователя, кандидата історичних наук, доцента кафедри англійської філології С. Христюк.
   Оскільки вже розпочинається новий 2020-2021 навчальний рік, тому Світлана Борисівна зосередила увагу своїх студентів на питаннях створення безпечного освітнього середовища задля запобігання поширенню вірусної інфекції серед студентів як в корпусах університету, так і приміщенні гуртожитку, проінформувала студентів про графік навчального процесу, розклад дзвінків на перший семестр, зачитала інструкцію з дотримання протиепідемічних заходів, що її розробив деканат гуманітарно-педагогічного факультету, закликала студентів не нехтувати правилами особистої гігієни та дотримуватися усіх рекомендацій щодо протидії поширення COVID-19, наголосила на необхідності дотримання соціальної дистанції, використанні захисних масок та санітайзерів.
   Уся наша прекрасна країна святкує свій 29-й День народження ‒ Днем Незалежності. Світлана Борисівна привітала студентів нашого гуманітарно-педагогічного факультету з Днем незалежності, побажала кожному здоров’я, успіхів, процвітання, щасливого та результативного нового навчального року.

 

 

Рудик Ярослав,
заступник декана гуманітарно-
педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook