Чергове засідання кафедри

19 May 2020, 11:34
НУБіП України

      19.05.2020 відбулося он-лайн засідання кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика з використанням програми комунікації Webex Meet. Обговорювали питання, щодо процедури проведення  захисту бакалаврських робіт, особливості навчаня студентів в осінньому семестрі, порядок заповнення екзаменаційних відомостей та їх подачі до  деканату.

        Секретар кафедри Бобер А.В. розповів про навантаження кафедри у наступному семестрі та існуючі проблеми.

      Зав. лабораторією Корнійчук Катерина Михайлівна розповіла про стан надходжень позабюджетних коштів за рахунок діяльності лабораторії, представила план заходів для організації виробничого процесу в умовах карантину та виходу з нього і програму подальшої виробничої діяльності.

        Доцент Войцехівський В.І. представив доповідь щодо готовності нової дисципліни «Виробництво та експертиза вина» в осінньому семестрі та окреслив питання, які потребують вирішення. Було обговорено  складову практичної підготовки нової дисципліни та її наповнення.

         Проф. Подпрятов Г.І. представив інформацію, що планується зустіч із виробниками горіхів та заключення госпдоговірної тематики з певних проблемних питань переробки продукції. 

       Наступне засідання запланували на наступний тиждень для вирішення питань, які начасі.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook