Долаємо проблеми, вчимось навчатись по новому

April 18, 2020

 Мене звати Христина Кульпач і я студентка 2 курсу спеціальності фінанси і кредит. На час карантину я поїхала додому, тому проводжу його із сім’єю та рідними, а також займаюся навчанням.

- Чи легко Ви адаптувалися до дистанційного режиму навчання?
З системою Elearn ми познайомилися ще в першому семестрі, тому проблем із використанням не виникало. Але звикнути до такого режиму було не просто, мені більше подобаються традиційні лекції та практичні, коли постійно відбувається взаємодія з викладачем та одногрупниками. Дистанційне навчання зараз вимагає набагато більше часу.
-Які маєте побажання для викладачів?
Викладачам звичайно ж порадила би не хворіти та бути обережними, а також терпіння на час карантину та розуміння, що на опрацювання матеріалу самостійно нам необхідно більше часу, а тому і більше часу на виконання всіх завдань.
-Скільки часу в день йде на самостійне навчання, тільки чесно?
Під час дистанційного навчання матеріалу дуже багато, вивчення і опрацювання забирає досить багато часу. В середньому в день я витрачаю 5-6 годин, а інколи і більше. Також, постійний зв'язок з куратором, а це теж вимагає часу.
- Чи вдається під час карантину (займатися спортом, готуватися до олімпіади, читати книжки)?
Детальне вивчення та опрацювання матеріалу забирає багато часу та сил, тому в мене залишається дуже мало вільного часу на свої інтереси. Але я стараюся витрачати його з користю для себе, читаю різну літературу та більше спілкуюся з рідними.

Розмовляла доцент Надія Мрачковська
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook