ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ СТИМУЛЮЄ ДО САМОДИСЦИПЛІНИ

April 13, 2020

Представтеся, будь ласка. Де ви знаходитеся на період карантину?
Доброго дня, мене звати Дмитро студент 4 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», на даний момент перебуваю вдома в Києві, так як не бачу сенсу їхати кудись в період карантину.
Чи легко Ви адаптувалися до дистанційного режиму навчання?
Щодо адаптації тут відповідь звичайно так, адаптуватися до роботи використовуючи електронну платформу для навчання це рай і мрія, мені здається для кожного студента. Проте потрібно зазначити, що теоретичні ази даються легко, а щодо практичної частини то звичайно допомагають викладачі, з якими зараз спілкуємося, в он-лайн режимі, практично постійно. Хоча мені здається що для кожного студента продуктивність навчання залежить безпосередньо від самодисципліни. Звичайно, це величезний плюс, що ми отримуємо досвід дистанційного навчання, маючи при цьому розвинений електронний ресурс і підтримку викладачів, які завжди допомагають, якщо виникають проблеми. Тим самим процес дистанційного навчання дає нові відчуття і стимули.
Які маєте побажання для викладачів?
Що стосується побажань для викладачів, то тут скоріше рекомендації, щодо впровадження цікавих завдань та максимізація інновацій пов'язаних з практичною складовою.
Скільки часу в день йде на самостійне навчання, тільки чесно?
Відносно виконання завдань на електронному ресурсі то тут по різному, все залежить від кількості завдань і терміну їх здачі, так я витрачаю приблизно 3-4 години на добу.
Чим Ви ще займаєтесь під час карантину?
Займаюсь спортом, став більше читати книги. Оскільки вони допомагають диссоціюватися від подій які відбуваються зараз в світі. Крім того, займаюся підготовкою до олімпіади з дисципліни «Фінанси підприємств» яку в зв’язку з карантином перенесли і з’явився додатковий час для підготовки.
Дмитре, дякую за розмову і бажаю тобі плідного і цікавого навчання.

Розмовляла Тітенко Зоя
старший викладач кафедри фінансів
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook