Путівки в життя отримали випускники факультету тваринництва та водних біоресурсів

December 20, 2019

    Кожен день факультету тваринництва та водних біоресурсів наповнений різними новинами та подіями. Сьогоднішній день, 20 грудня, не був виключенням та видався дуже хвилюючим, веселим та водночас сумним. Адже саме сьогодні путівки в життя отримали 134 випускники факультету ОС «Магістр» за спеціальностями «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультури».

     З вітальним словом до випускників від імені ректора НУБіП України, Станіслава Ніколаєнка, звернувся декан факультету Вадим Кондратюк. Від побажав випускникам наснаги у всіх їх починаннях, встановлення їх як особистостей з новими мріями та цілями. Вадим Миколайович побажав, щоб кожен із сьогоднішніх випускників знайшов своє життєве призначення, а головне – створив для себе фундамент, професійний та сімейний, на якому можна міцно стояти протягом всього свого життя.

     Крім того, Вадим Миколайович наголосив, що не прощається з жодним із випускників, адже кожного з них факультет радо вітатиме у своїх стінах і через рік, і через десять чи навіть через 40 років.

  

  

     Досить зворушливими були виступи старост груп обох напрямків, які, стримуючи сльози, згадували студентські роки, подякували одногрупникам за незабутні моменти та викладачам не лише за науку, але і підтримку, розуміння та важливі поради.

Шановні випускники факультету тваринництва та водних біоресурсів, ми не говоримо Вам «Прощавайте!», а лише кажемо:

«До нових зустрічей!».

Вадим Кондратюк
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook