Майбутні студенти приєдналися до Дня відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті

22 November 2019, 20:26

22 листопада 2019 року на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України відбувся День відкритих дверей, які відвідали майбутні випускники шкіл, ліцеїв, гімназій Київщини та інших областей. Науково-педагогічні працівники кафедри романо-германських мов і перекладу запросили школярів гімназії № 179 в супроводі з вчителями.

Під час зустрічі наукові-педагогічні працівники кафедри романо-германських мов і перекладу розповіли майбутнім абітурієнтам про умови вступу, особливості навчального процесу та широкі перспективи навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті.

Декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук під час спілкування з майбутніми абітурієнтами розповів про умови вступу, особливості навчального процесу та широкі перспективи навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті. Декан презентував кожну із спеціальностей, а саме: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика".

Майбутніх абітурієнтів зацікавила спеціальність «Філологія». Ця спеціальність є дуже популярною та престижною для сучасної молоді. Найбільш вагоміше у виборі відіграла інформація, що саме цей університет надає змогу всебічно розвиватись та стажуватись за кордоном, зокрема навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою «подвійних дипломів» на гуманітарно-педагогічному факультеті. Зацікавили іноземні мови, які можна вивчати на факультеті (англійська, німецька, французька, польська). Дуже важливим є одночасне вивчення декількох іноземних мов. Родзинка гуманітарно-педагогічного факультету − вивчення польської мови як другої іноземної.

Мишак Олена,
кандидат педагогічних наук,
асистент кафедри романо-германських мов і перекладу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook