Абітурієнт – 2020! Гуманітарії відкривають двері

1 November 2019, 18:55

Дні відкритих дверей – це вже традиція Національного університету біоресурсів та природокористування України, а отже і гуманітарно-педагогічного факультету.

Сьогодні, 1 листопада,  до нас завітали абітурієнти Київщини та представники інших регіонів України. Адмністрація та завідувачі випускових кафедр гуманітарно-педагогічного факультету, який очолює доктор філологічних наук, професор Василь Шинкарук, разом із найкращими студентами розповіли молоді про особливості навчання у нашому виші, перспективи працевлаштування, умови вступу на кожну спеціальність. Прозвучала інформація про спеціальності "Міжнародні відносини""Професійна освіта""Філологія (англійська та німецька)""Психологія""Соціальна робота""Журналістика". Не забули господарі  закцентувати увагу на нових спеціалізаціях – "Інформаційно-комунікаційні технології в освіті""Управління персоналом""Соціально-психологічна реабілітація".

Заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету, доцент Ярослав Рудик під час спілкування зі школярами надав вичерпну інформацію про особливості підготовки фахівців на факультеті, розповів про ключові відмінності у спеціальностях, а викладач кафедри фізичного виховання Олена Отрошко розповіла про спортивні успіхи студентів факультету та запросила майбутніх вступників до занять у спортивних секціях Університету.

Продовжили спілкування заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету, професор Світлана Харченко та завідувач кафедри філософії, доцент Інна Савицька, які охарактеризували гуманітарно-педагогічний факультет як центр гуманітарної та педагогічної освіти і науки для всієї аграрної галузі та представили основні результати його діяльності.

Завідувач кафедри журналістики та мовної комунікації, професор Наталія Костриця розповіла абітурієнтам про те, як студенти спеціальності «Журналістика» проходять практичне навчання у редакціях газет, журналів, теле- і радіокомпаній, інтернет-виданнях та інформаційних агентствах, а також запросила всіх охочих долучитися до занять у «Школі молодого журналіста».

Завідувач кафедри соціальної роботи і реабілітації, професор Леся Вікторова розповіла про цікаве навчання на спеціальності «Соціальна робота». А запрошені студенти-першокурсники цієї спеціальності пояснили гостям як соціальні робітники здійснюють діяльність з соціально-педагогічної допомоги та соціально-психолологічної реабілітації всіх категорій населення.

Завідувач кафедри педагогіки, професор Руслан Сопівник розкрив особливості навчання фахівців за спеціальністю «Професійна освіта» та окреслив широкий спектр можливостей випускника освітньої програми «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті», яка спрямована на здобуття студентами поглиблених знань, умінь і навичок в галузі інформаційно-комунікаційних технологій в освіті, що дасть їм змогу ефективно застосовувати сучасні ІКТ для організації навчально-пізнавальної діяльності, проектування інформаційно-освітнього середовища освітніх закладів.

Про переваги вивчення іноземних мов розказала завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу, професор Наталія Кравченко, а заступник декана з міжнародної роботи, доцент Алла Кравченко наголосила на перевагах навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті, а саме: програмах «подвійних дипломів», безкоштовному закордонному стажуванні у ПольщіНімеччиніКитаї, можливостях  для вивчення іноземних мов. Не забула вона також і декілька слів сказати про «Центр вивчення іноземних мов»«Центр полоністики» та «Центр франкофонної освіти і культури».

Після зустрічі з ректором НУБіП України, професором Станіславом Ніколаєнком, майбутні випускники шкіл відвідали сучасні аудиторії та лабораторії, медіалабораторію, комп’ютерні класи гуманітарно-педагогічного факультету, побачили потужну матеріально-технічну базу і високо оцінили сучасний інтер’єр навчальних приміщень.

Ми вдячні абітурієнтам та гостям, які завітали до нас сьогодні і зацікавилися у вступі до великої, дружньої родини гуманітарно-педагогічного факультету.

Оксана Пономаренко, 
доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Аліна Супрун, Дмитро Чорноморденко,
доценти кафедри філософії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook