Справжнє кохання та любов до театру - студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК були зачаровані театральною виставою

February 19, 2019
Київський академічний Молодий театр, вул. Прорізна, 17, Київ

 

 

Cтуденти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК разом зі своїм наставником, старшим викладачем кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Аліною Менчинською відвідали Київський академічний Молодий театр та переглянули виставу «Зачарований» за п'єсою «Безталанна» Івана Карпенка-Карого.

Зайшовши до театру і розглядаючи його інтер’єр, відвідувачів охопило відчуття затишку та спокою, і студентів відчули себе справжніми «аристократами».

Зайнявши свої місця в залі, студенти з нетерпінням чекали початку вистави, вивчаючи на сцені вже підготовані декорації. 

Сюжет вистави був сповнений переживать, тому відвідувачі з захватом дивилися виставу, не відводячи очей від гри акторів. Це була справжня історія про кохання, яка наповнена яскравими емоціями, пристрастями та сповнена переживаннями.

Ця історія про те, як одна бездумна помилка може зруйнувати все життя, адже справжнє почуття трапляється лише раз.

Головний герой Гнат мучиться від вибору: Тихе сімейне життя чи шалений вир пристрастей? Божевільне, руйнівне кохання чи спокій та мир у родині?Мудра, лагідна Софія чи дика й несамовита Варка? З ким бути? 

«У мене тепер дві душі, і обидві болять, ниють!» – каже зачарований, поневолений красою двох жінок та заблукалий у сутінках власної душі, Гнат.

Неперевершена гра акторів дала змогу студентам не лише побачити, а й відчути, що буває коли серце рветься навпіл.

З почуттям духовного збагачення відвідувачі покидали театр, щоб повернутися знову.

Дорогою додому, милуючись красою вечірнього Києва та архітектурними пам’ятками, студенти ще довго обговорювали сюжет. Яким повинно бути справжнє кохання? Чи варто за нього боротися? Як би самі вчинили на місці того, чи іншого героя? Згадували яскраві моменти переглянутого театрального дійства.

 

 

Отримавши море емоцій і задоволення від перегляду вистави та гарно проведеного вечору, студенти впевнені, що такі заходи будуть відвідувати і надалі.

Тетяна Семененко,
староста 3 курсу, 3 групи
Аліна Менчинська,
старший викладач кафедри
технології м’ясних, рибних та морепродуктів

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook