Галина Лошній: "Наші наставники завжди підтримують нас у складних ситуаціях і не залишають нас наодинці зі своїми проблемами"

January 11, 2019

Нещодавно я стала студенткою одного з найкращих університетів України – Національного університету біоресурсів і природокористування. До цього я навчалася у Хмельницькій гуманітарно-педагогічної академії, де здобула спеціальність «Вчитель початкових класів». Зараз я здобуваю спеціальність «Професійна освіта» на гуманітарно-педагогічному факультеті. Університет дає багато можливостей для розвитку студентів в різних напрямках.

В університеті я навчаюсь перший рік, але за цей короткий час університет склав на мене неймовірне враження і подарував масу позитивних емоцій. Також мені випала нагода брати участь у конкурсі наукових робіт, якою я не могла не скористатися. Окрім наукової роботи і цікавих лекцій, тут кожен може знайти зайняття до душі (співи, танці, спортивні секції, наукові гуртки та багато цікавого). Особисто мені хотілося спробувати себе у танцях, тому я беру участь у творчому житті колективу «Сузір'я Dance» який мене надихає.

Наш університет дає можливість навчатися за кордоном, чого я з нетерпінням чекаю. Тому ми зможемо отримати подвійні дипломи, не тільки багато професійного досвіду, а й життєвого.

Варто звернути увагу на педагогічний колектив нашого університету. Тут є викладачі різних вікових категорій, але кожен має свій великий педагогічний досвід та ґрунтовні знання своїх дисциплін, які з задоволенням передають нам. Також наші наставники завжди підтримують нас у складних ситуаціях і не залишають нас наодинці зі своїми проблемами, за що ми їм неймовірно вдячні.

Ну і, звичайно, університет також надав можливість познайомитися з новими людьми та знайти нових друзів. Тому за весь цей час я ні разу не пошкодувала про свій вибір.

Галина Лошній,
студентка першого курсу спеціальності «Професійна освіта»
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook