Участь кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту у дні відкритих дверей для школярів у НУБіП України

November 1, 2018
     01 листопада 2018 року НУБіП України вже вдруге у цьому семестрі гостинно приймав майбутніх абітурієнтів, їхніх батьків та наставників. Цього разу аудиторії та зали НУБіП України заповнили випускники шкіл, ліцеїв та гімназій.
     Представники усіх факультетів, навчально-наукових інститутів та кафедр радо зустрічали гостей. Майбутні студенти мали змогу поспілкуватися з деканами, завідувачами кафедр та особисто з ректором – Станіславом Ніколаєнком.
  
     Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту на чолі з завідувачем д.е.н., професором Шинкарук Лідією Василівною взяла активну участь у масштабних заходахяк першого, так і другого Дня відкритих дверей.
     В результаті проведеної профорієнтаційної роботи в школах м. Києва (№ №43, 64, 144, 166) доцентом кафедри Катериною Алексеєвою, понад 30 школярів зацікавилися подальшим навчанням саме у нашому університеті та особисто познайомилися з навчальним закладом. Присутні були також одинадцятикласники шкіл села Здорівка та села Миронівка Київської області зі своїми класними керівниками.
  
     Варто відзначити, що серед випускників шкіл була присутня випускниця ліцею митної справи № 144 ім. Г. Ващенка, призерка олімпіади з економіки серед школярів по місту Києву за 2017 рік, Кавун Анна. Здібна та амбітна дівчинка жваво цікавилася умовами вступу до НУБіП України, зокрема на факультет аграрного менеджменту, а також можливостями долучитися до участі у наявних на факультеті міжнародних програм для студентів.
     Під час зустрічі з деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком майбутніх абітурієнтів найбільше цікавило питання умов та можливостей вступу на спеціальність «Менеджмент». Знайомлячись з кафедрою та навчально-науковою лабораторією інвестиційного проектування, вони захоплювалися матеріально-технічним забезпеченням університету та цікавилися перспективами реалізації власних бізнес-ідей.
     Викладачі факультету аграрного менеджменту, зокрема кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, щиро бажають абітурієнтам успіхів у здачі ЗНО та долучення до дружньої родини НУБіП України уже з 1 вересня 2018 року.
Доцент кафедри виробничого ті інвестиційного менеджменту
Віктор Орехівський
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook