Вперед у майбутнє!

15 October 2018, 12:18

 Під таким гаслом цьогоріч уп’яте відбулась масштабна освітня подія – Всеукраїнський форум «Успішний 11-класник» (Форум), мета якого – допомогти випускникам шкіл зробити свідомий вибір навчального закладу. Головним організатором Форуму виступила команда справжніх професіоналів своєї справи – освітня компанія ZNOUA.

Всеукраїнський форум «Успішний 11-класник» – це захід, на який зібралися експерти з підготовки до ЗНО та профорієнтації, представники освітніх компаній та курсів, найкращих державних та приватних ЗВО України, серед яких і представники Національного університету біоресурсів і природокористування України.

«Наш університет пропонує випускникам шкіл 37 спеціальностей. На сьогодні найпопулярнішими у вступників є такі спеціальності, як: «Філологія», «Психологія», «Журналістика». Не меншою популярністю користуються спеціальності «Ветеринарна медицина», яка має 417 місць ліцензійного обсягу, «Агрономія» і «Право». На 1 листопада ми запрошуємо всіх охочих на День відкритих дверей, який відбудеться на базі нашого університету. Також пропонуємо взяти участь у безкоштовній олімпіаді, що проходитиме на базі НУБіПУ та отримати додаткові 10 балів для вступу до нашого університету» – розповіла заступник відповідального секретаря приймальної комісії НУБіП України кандидат юридичних наук, доцент Лідія Гончарук.

 

Під час Форуму викладачі ZNOUA та спеціально запрошені спікери провели цікаві лекції та майстер-класи, а менеджери з підбору персоналу розповіли про переваги роботи в провідних компаніях України з єдиною метою – дати кожному випускникові можливість вибрати для себе ідеальне майбутнє та втілити свої мрії в життя. Усе це в невеликій за розміром залі, де кожен сантиметр має функціональне призначення: в центрі платформа для доповідачів, довгим рядом розташувались столи представників різних закладів вищої освіти, поодаль місце для відпочинку.

 

Завдяки організаторам Форуму, майбутні абітурієнти отримали змогу поспілкуватися з представниками топових закладів вищої освіти України, з’ясували можливості щодо навчання за кордоном, дізналися про тонкощі цьогорічної вступної компанії, поріг «склав / не склав», підготовчі курси, особливості тестів та графік проведення ЗНО-2019: 05.02.-25.03. – реєстрація учасників; 21.05. – математика; 23.05. – українська мова та література; 27.05. – іноземна мова; 30.05. – фізика; 04.06. – історія України; 06.06.– біологія; 11.06. – географія.

Уже традиційно взяли участь у Форумі викладачі кафедри журналістики та мовної комунікації разом із студентами-першокурсниками спеціальності «Журналістика», які презентували свою Alma Mater та спеціальність.

 

Заразом студенти-першокурсники отримали прекрасну нагоду «попрацювати» журналістами, взявши інтерв’ю в учасників форуму – майбутніх абітурієнтів.

 

Іщенко Дмитро (Конотопська гімназія):

«Я хочу стати програмістом, тому приїхав на Форум аби обрати ЗВО, в якому дійсно зможу проявити себе та матиму можливості для саморозвитку».

 

Гуменюк Анна (ліцей-школа м. Козятин):

«Я взяла участь у заході, щоб дізнатися про цьогорічну вступну компанію та ЗНО-2019. На жаль, я ще не визначилася зі спеціальністю та університетом. Сподіваюсь, що на Форумі я знайду себе та визначусь із планами на майбутнє».

 

 

Швачко Іванна (Житомирська область, с. Потіївка):

«Я хочу стати філологом, бо люблю гуманітарні науки. Взагалі, я народилася в сім’ї вчителів, досконало володію англійською мовою, була у Німеччині, тому маю бажання вивчати німецьку. На Форумі хочу дізнатися більше про ЗВО України та визначитися, куди вступатиму».

 

Іващук Ганна (Збаражівський район, Збаражівський НВК):

«Я відвідала форум, щоб дізнатися більше про ЗНО-2019, найвідоміші університети та популярні спеціальності. Також, я хочу послухати спікерів, які дадуть поради щодо вступу, вибору професії тощо. Я мрію стати журналістом, тому маю надію, що саме тут визначусь із закладом вищої освіти, де буду навчатись».

 

 

Багато молоді, невимушена й напрочуд дружня атмосфера, невеличка, але затишна фотозона в ковбойському стилі, квести з нагородами, приємна музика… Саме такі слова спадають на думку, коли тебе запитують, що було цікавого на Форумі.

Захід підготовлений на совість та з любов’ю. Приємно, коли ті, хто вже мають життєвий досвід, піклуються про молодь та намагаються допомогти втілити мрії у життя. Пропонуємо переглянути, як це було....

 

 

Студенти 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету

спеціальності «Журналістика»
Мікула Віталій, Кондратюк Ірина, Галата Ольга, Бабчук Мар'яна
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook