Поповнення великої родини Студентської організації факультету тваринництва та водних біоресурсів

14 October 2018, 0:21

     9 жовтня на факультеті Тваринництва та водних біоресурсів відбувся квест-посвята для першокурсників. Організатором даного дійства виступила студентська організація факультету заручившись підтримкою деканату.

     Для «першачків» була приготована цікава програма квесту, під час проходження якого вони могли відчути безліч позитивних емоцій та пізнати тонкощі студентського життя, яке для них тільки починається. Завдання були абсолютно різні та непередбачувані, на кожній точці учасників чекало щось нове  та оригінальне. Першокурсники вчилися заварювати «мівіну» в польових умовах головного стадіону НУБіП, проходили через звивисті перешкоди біля першого корпусу, змагалися у знанні музичних творів, купували те, що їм потрібно «влазячи» в маленький бюджет тощо. Коротше кажучи, це змагання вчило їх основам студентського життя. Всі  були заряджені позитивом, та з радістю брали участь у всіх міні конкурсах.

       Після закінчення основної частини квесту, молодь факультету відправилася в Голосіївський ліс, варити кашу, адже від активної рухової діяльності прокидається апетит. Та перед смачною вечерею учасники повинні були зачитати клятву своєму факультету в якій пообіцяли бути сумлінними студентами.

    Атмосфера на заході була дуже дружньою. Перший курс мав змогу ближче познайомитися із Студентською організацією факультету, спілкуючись в неформальних обставинах, та дізнатися краще, про всі переваги активного студентського життя. Кінець вечора ознаменувався задушевними піснями, біля багаття.

       Першокурсники факультету тваринництва та водних біоресурсів залишилися в захваті від проведеного ними часу, на їхніх обличчях сяяли усмішки і в гурті панував веселий настрій. Що ж посвята молодого покоління факультету пройшла успішно і дала зрозуміти новоприбулим студентам, що вони вибрали найкращий факультет для навчання

Голова Студентської організації факультету

Анна Забоцька

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook