Випуск бакалаврів та магістрів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: шлях в успішне життя розпочато!

June 23, 2018
м. Київ, НУБіП України, вул. Героїв Оборони, 15

 

22 червня 2018 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК одночасно і радісний, і сумний день, адже сьогодні в синьому залі третього корпусу розпочався випуск бакалаврів денної та магістрів заочної форми навчання.

Традиційно, відкривала урочисту частину та усіх присутніх у залі привітала декан факультету Лариса Баль-Прилипко. Декан факультету побажала успіхів у подальший звершеннях випускників та ніколи не втрачати зв’язку зі своєю Alma mater і зі своїм факультетом. Бакалаврам Лариса Вацлавівна побажала втупити до магістратури на рідний факультет.

Також, із вітальним словом привітала випускників Лариса Кліх, начальник навчально-методичного відділу, висловила надію на те, що випускники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК будуть поповняти лави всесвітньо відомих  компаній, підприємств харчової галузі та продемонструють відмінні знання, здобуті в університеті НУБіП України.

Після вступного привітального слова Лариса Вацлавівна розпочала вручення дипломів із зачитування наказу про присвоєння освітнього ступеня «Бакалавр» напряму підготовки  «Харчові технології та інженерія» та освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності 152 ‑ «Метрологія та інформаційно- вимірювальна техніка», спеціалізація «Якість, стандартизація та сертифікація».

Дипломи бакалаврам та магістрам вручали декана факультету Лариса Баль-Прилипко та завідувачі випускових кафедр Владислав Сухенко та Олександр Савченко.

 

Після урочистого вручення дипломів випускникам до вітального слова було запрошено заступника декана Наталію Слободянюк. Від душевних привітань Наталії Михайлівни студенти не могли стримати сліз від веселих та одночасно сумних емоцій щодо закінчення навчання в університеті. В кінці Наталія Михайлівна наголосила, що чекає всіх бакалаврів в магістратурі, а магістрам побажала успішного життя на професійній ниві. 

Також до слова були запрошені завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Владислав Сухенко Юрійович, Михайло Муштрук та Володимир Василів, вихователь гуртожитку №9  Ірина Веретинська, завідувач лабораторією кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Галина Головатюк.

Надзвичайно зворушила своєю промовою від імені усіх бакалаврів факультету Галина Бойко. Вона розповіли про свій шлях в університеті: злети та падіння, перемоги та поразки. Також, Галина Бойко зачитала вірш-подяку, який так сильно вразив присутніх у залі, що деякі навіть не втримали сліз.

Зі слова подяки, від магістрів, тепер фахівців із якості, стандартизації та сертифікації виступила Анна Хмарська. Привітавши випускників, Анна Хмарська наголосила, що сьогодні не тільки у них свято, а у викладача факультету та рідної їхньої кафедри, Наталії Сілонової.

До вітальних слів з днем народження, талановитого працівника, добру людину і прекрасну жінку приєднується весь факультетський колектив! Ми, бажаємо Вам, Наталія Борисівна міцного здоров’я, достатку, успіхів у роботі, радості, удачі, щастя, любові. Нехай життя б’є ключем, хай люди шанують, а будинок буде наповнений теплом і затишком.

На завершення цієї святкової події декан факультету Лариса Баль-Прилипко прочитала власне написаний вірш і побажала всім випускникам  щасливого старту у кар’єрі, вагомих досягнень та нових перемог на життєвому шляху.

 

Любі наші випускники!

Вітаємо вас з успішним завершенням навчання. Ви розкрили свої  таланти, знайшли справу свого життя, отримали професію за покликанням. Тисячі доріг відкриті перед вами і всі вони ведуть у дивний світ праці і творчості, без яких немислиме людське життя.

Бажаємо багато цікавих зустрічей, невичерпного джерела доброти, здійснення задумів, щоб мудрість і щирість були неодмінними супутниками в житті. Нехай на довгому життєвому шляху вічна книга мудрості супроводжує вас, як доленосна зірка, незаперечними своїми істинами. 

Тетяна Розбицька
аспірант кафедри стандартизації
та сертифікації с.\г. продукції
 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook