НУБіП України - Університет штату Пенсильванія (США): перший тиждень FOOD SAFETY SHORT COURSE

June 13, 2018
м. Київ, НУБіП України

В рамках співпраці  з НУБіП України та Пенсільванським державним університетом (США) з 4 червня 2018 року розпочато семінар-тренінг «Food Safety short course», в якому передбачено вивчення теоретичних та практичних основ безпечності харчових продуктів та їх мікробіологічних показників.

Курс фокусується на розробці політики безпеки харчових продуктів, аналізі ризиків та впровадженні програм управління. «Food Safety short course» забезпечить практичну підготовку та досвід у різних аспектах безпеки продуктів харчування. Компоненти курсу включають в себе: лекції експертів, практичні лабораторні заняття, аналіз проблем промисловості, рішення і тематичні дослідження, групові проекти та тури на сучасні підприємства харчової промисловості.

Минув перший, насичений подіями тиждень "Food Safety shot course", протягом якого слухачі мали змогу ознайомитися з основними аспектами харчової науки, прийняти участь у проектах із розроблення нових продуктів, практично отримати молочні та м'ясні продукти, особисто провести сенсорний аналіз харчових продуктів. Висловлюємо подяку лекторам Food safety short course Catherine Cutter, Ramaswamy C. Anantheswaran, Martin Bucknavage, за цікавий матеріал, неперевершені лекції та змістовні лабораторні роботи, в яких із задоволенням беруть участь усі без винятку слухачі.

Завершальним етапом насиченого графіка першого тижня занять стала екскурсія на пивзавод "Славутич" Carlsberg Ukraine, що є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв.

Наприкінці начального курсу першого тижня учасники проекту складали тести з прослуханого матеріалу та відповідали на запитання керівника курсів Catherine Cutter та інших його лекторів. Приємно зауважити, що наші американські колеги схвалили наполегливість і обізнаність наших слухачів.

 

Наталія Сілонова

доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції,

Олена Очколяс

асистент кафедри технолоогії м'ясних, рибних та морепродуктів

координатори роботи  “Food safety short course” зі сторони НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook