Перші підсумки стартап діяльності

2 May 2018, 10:00

 27 квітня відбувся перший випуск Стартап школи НУБіП України: від стартап проекту до успішного інноваційного бізнесу.

Учасників привітав ректор Станіслав Ніколаєнко, який відзначив важливість та необхідність підтримки стартапів, інвестицій в наукову та освітню галузь в Україні та співпрацю у цих напрямках з іншими країнами світу. Побажав Стартап школі НУБіП України виховувати майбутніх підприємців, винахідників, сприяти розвитку сучасної економіки України.

 

Важливою подією даного заходу стало підписання Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво між Державною інноваційною фінансово-кредитною установою та Національним університетом біоресурсів і природокористування України.

Кафедра економічної теорії і студенти факультету аграрного менеджменту гідно представили спільні напрацювання. Проект має назву FAM-service (farmerassistmanager) – онлайн-платформа для допомоги фермерам з організацією бізнесу в сфері біоекономіки. Доповідали студенти першого курсу, менеджери, Потапенко Артур і Красноштан Олександр. Керівником проекту виступає д.е.н. професор Талавиря Микола Петрович і координатором - к.е.н., доцент Гаврилюк Віталій Петрович.

Метою створення онлайн-платформи є допомога фермерам визначити свою сферу діяльності, яка буде найбільш оптимальною за наявних ресурсів фермера. Вона буде використовувати сучасні технологіях захисту інформації (блокчейн) та супроводжуватиметься на основі результатів наукових досліджень і відображатиме реальну ситуацію в аграрному бізнесі.

При презентації стартап проекту виявилась значна зацікавленість. Журі відзначило значний рівень розуміння і обґрунтування їдеї. Думки експертів були різними але однозначно наступним етапом є впровадження індивідуального механізму реалізації стартап проекту, співпраця з інвесторами, формування стартап фірми.

 

 

 

Бажаємо нашим молодим науковцям і далі так працювати !
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook