Спорт формує культуру оптимізму і бадьорості. Фізична праця сприяє розвитку здорового тіла та появи розумних думок!

March 29, 2018

       Саме ці твердження стали керуючими для факультету землевпорядкування. У стінах дев’ятого корпусу Національного університету біоресурсів і природокористування України 23.03.2018 року відбулися змагання з волейболу між збірними команд різних курсів.

 

      Ініціатором проведення протиборства виступив голова спортивного відділу студентської організації факультету землевпорядкування студент 3-го курсу Лазаренко Євгеній. Судив матч старший викладач кафедри геодезії та картографії Шевченко Олександр.
Силами мірялися студенти всіх курсів, за винятком четвертого. Змагання відзначилось особливим напруженням та цікавістю. За традицією воно розпочалося з виконання Державного гімну, саме в цей момент в залі з’явилися перші хвилювання.
       З перших секунд змагань захоплювало подих. Атмосфера серед вболівальників зашкалювала від маси нестримних овацій, бурхливих емоцій та вигуків. Моментами було важко відірвати погляд від дійства, що відбувалося. Самі ж гравці, віддаючись волейболу на повну, були дуже виснаженими. Проте ніхто не зміг стримати задоволення від проведених змагань.

      В результаті змагань кубок здобув другий курс, з чим ми їх і вітаємо. Заслужене срібло вибороли студенти першого курсу, а бронзу отримали магістри першого навчання. Висловлюємо подяку третьому курсу за участь і захопливу гру.

     Своїми враженнями від проведеного заходу ділиться студент першого курсу Гінгін Максим: «Кожна із команд вела боротьбу за перемогу до кінця. Особливо сподобався фінал, нам не вистачило трішки зібраності в команді. Решта подій принесла лиш позитивні враження від гри».
     Хочеться зробити наголос на тому, що факультет землевпорядкування всебічно розвивається, показуючи відмінні результати не тільки в навчанні, а і в спорті. Ми здатні вистояти будь-яку конкуренцію, цьому сприяє фізична витривалість. Як відомо, спорт загартовує, підтвердження цьому є вислів Платона: «Для краси і здоров’я необхідні не лише освіта в галузі науки і мистецтва, а й заняття спортом».

 

 

 

 

Дякуємо всім учасникам змагання за чудові результати та незабутні враження.

 

 

Андрєєва Марія,
керівник інформаційного відділу
студентської організації
факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook