Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства відсвяткував випуск магістрів заочної форми навчання

March 23, 2018

23 березня 2018 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства відбулося урочисте вручення дипломів магістра заочної форми навчання. Вручення дипломів проводилося в 94 аудиторії навчального корпусу №1. Диплом магістра наразі можуть офіційно підтвердити загалом 92 студенти. За спеціальностями – 57 магістрів «Лісове господарство», 24 – «Садово-паркове господарство» та 11 – «Деревообробні та меблеві технології».

З вітальним словом до випускників звернувся директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Іванович Лакида, який побажав гарної долі, професійного зростання та здоров’я. Висловив сподівання на те, що вони гідно нестимуть звання випускника НУБіП України та на своєму прикладі будуть зміцнювати родину лісівників.

Дипломи з відзнакою та звичайного зразка магістрам вручали голови екзаменаційних комісій: професор Яворовський Петро Петрович, доцент Марчук Юрій Миколайович та професор Гриб Володимир Макарович.

Бажаємо всім випускникам успіхів в подальшій професійній діяльності!

Бобошко Інна Іванівна,
методист заосного відділення ННІ ЛіСПГ


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook