Магістри-маркетологи на виставці "Зернові технології": вивчення сучасних трендів та зустріч з роботодавцями

22 February 2018, 0:00
Міжнародний виставковий центр

     22 лютого 2018 року студенти ОС”Магістр” спеціальності “Маркетинг” із завідувачем кафедри Ларіною Ярославою Степанівною відвідали виставки “Зернові технології” та “Фрукти, овочі, логістика”.
   «Зернові технології» - міжнародна агропромислова виставка, яка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів України та спрямована на просування інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки та транспортування зернових, бобових, круп'яних та олійних культур. «Фрукти. Овочі. Логістика» - це найбільший в Україні виставковий проект сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві та виноградарстві, презентація технологічного потенціалу плодоовочевої галузі. Студенти вивчали сучасні бренди на ринку сільськогосподарської техніки, засобів захисту рослин, насіння, зразки продукції переробних підприємств.

   Надзвичайно цікавою була зустріч з представниками компанії “Астра” - одним з найбільших постачальників і сервісних операторів сільськогосподарської техніки в Україні. Студенти спілкувалися з провідними фахівцями відділу маркетингу та відділу продажу.
  Директор по персоналу Наталія Гук розповіла студентам про цікаві вакансії для маркетологів, фахівців з продажу сільськогосподарської техніки, аналітиків. Вона також високо оцінила результати роботи наших випускників-маркетологів 2017 року Ліни Уманець і Тетяни Луцко, які працюють в компанї на посадах маркетолога та спеціаліста з продажу.

   Ми пишаємося успіхами наших випускників і продовжуватимемо співпрацю з компанією “Астра”, забезпечуючи успішне проходження практичного навчання і подальше працевлаштування маркетологів.

Марина Хоменко 
староста магістрів-маркетологів

 

 

   

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook