Настановчі конференції перед проходженням практик студентів спеціальності 035 «Філологія»

February 15, 2018

Відбулася настановча конференція зі студентами 4 курсу гуманітарно-педагогічного факультету OC «Бакалавр» спеціальності 035 «Філологія» щодо проходження виробничої педагогічної практики у період з 19 лютого до 09 березня 2018 року. Базами практики є низка шкіл м. Києва та Київської області (керівники: проф. Малихін О. В., доц. Козуб Л. С., доц. Рубінська Б. І.), а також школи, в яких студенти будуть проходити практику за місцем їхнього проживання (керівники: проф. Малихін О. В., доц. Козуб Л. С., доц. Рубінська Б. І.).

 

Крім того, 14 лютого відбулася й настановча конференція з магістрами 1 року навчання спеціальності 035 «Філологія» щодо проходження навчальної ознайомчої з фаху практики, яку вони будуть проходити на кафедрі романо-германських мов і перекладу у період з 19 по 23 лютого 2018 року під керівництвом д.пед.н., проф. О. В. Малихіна, та д.пед.н., доц. Н. О. Арістової.

Обидві практики будуть проводитись відповідно до програм та робочих планів. За результатами виробничої педагогічної та навчальної ознайомчої з фаху практики будуть проведені збори, на яких студенти зможуть поділитися своїми враженнями щодо проходження практики, а студенти 4 курсу ще й своїм першим педагогічним досвітом.


Любов Козуб,
доцент кафедри
романо-германських мов і перекладу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook