Студенти факультету аграрного менеджменту отримали відзнаку у Всеукраїнському студентському конкурсі-2017 «SDGinUkraine: look of new generation (Цілі сталого розвитку в Україні: погляд нового покоління)»

20 December 2017, 10:57

Команда студентів 2-5 курсів факультету аграрного менеджменту на чолі з викладачем-консультантом доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяною Лобунець взяла участь у Всеукраїнському студентському конкурсі-2017 «SDGinUkraine: look of new generation (Цілі сталого розвитку в Україні: погляд нового покоління)», який проводили Мережа Глобального договору ООН в Україні, Українська асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Київська бізнес школа, Академія праці, соціальних відносин і туризму та компанія-партнер – ТОВ «АГРОТЕХСОЮЗ».

19 грудня відбувся фінальний батл команд-учасників, де студенти презентували розроблені ними стратегії корпоративної соціальної відповідальності для ТОВ «АГРОТЕХСОЮЗ», демонстрували своє бачення у вирішенні проблем сталого розвитку та механізмів їх реалізації в Україні, наводили приклади кращих світових практик у цій сфері, давали відповіді на питання щодо можливостей локального бізнесу брати участь у реалізації глобальних цілей, у тому числі через удосконалення організаційної культури та менеджменту підприємства, управління змінами та запровадження зелених ініціатив у свою діяльність.

Переможцем конкурсу стала команда №7 – Миколаївського національного аграрного університету, які запропонували стратегію побудови «бірюзової» організації – «живої» організації майбутнього. Їхній виступ був оцінений членами журі як найкращий по багатьом номінаціям. 2 і 3 місця зайняли команди Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Харківського національного автомобільно-дорожнього університету відповідно.

Команда студентів факультету аграрного менеджменту НУБіП України також отримала відзнаку в цьому конкурсі, їхні ідеї визнано креативними та перспективними. Організатори конкурсу закликали студентів не зупинятися у своїй роботі, продовжувати розвиватися та запросили до подальшої співпраці, наголосивши на своїй відкритості і готовності до взаємодії.

 

Тетяна Лобунець


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook