Поетичний вечір присвячений Дню Збройних Сил України

December 4, 2017

      У четвер 30 листопада в читальному залі гуртожитку №10 зібралися шанувальники поетичного слова, - учасники поетичного клубу «Баланс» економічного факультету. Творча зустріч була присвячена Дню Збройних Сил України.
    День Збройних Сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в цей час. Воно з'явилося ще в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. І з того дня, День збройних сил України щорічно відзначають 6 грудня.
В читальному залі гуртожитку зібралися студенти економічного факультету де був присутнім і їх поетичний наставник, заступник декана з виховної роботи Криворот О.Г.

      Панувала хвилююча атмосфера. Звучали авторські вірші та поезія відомих поетів на патріотичну тематику.
Патріот – це людина, яка щирими діями доводить все своє ставлення до України. Це бажання зберегти культуру країни, захистити її кордони, суверенітет. І такою людиною може бути кожен. Ми вивчаємо, винаходимо, досліджуємо, творимо, перемагаємо. Все це для здорової, незалежної, відомої у всьому світі держави. Патріоти в Україні були завжди. Вони обороняли землі, співали пісні, молили й закликали в поезіях.

  

 

Ахрамєєва Ярослава продекламувала власні вірші “Зірки", і "Маленький фонарик". Васюченко Аліна викликала серед присутніх тривожні емоції твором «Я бачив смерть і відчував ті кроки». Гнатенко Богдана чудовим виконанням вірша «Моя Україна» не залишила нікого байдужим. Переконливо і дуже майстерно виступили студенти Шабанов Андрій «Вони не святі», Мартинюк Андрій «Захисники України», Галіцька Анастасія «Де ділось милосердя?», Герасимчук Ірина «Є хлопці, віра та любов» та інші талановиті студенти.

Звичайно виступив і Олег Григорович із авторськими віршами, в яких згадав і власні армійські будні та порушив актуальні проблеми сьогодення.
Сьогодні патріотизм набув дещо іншого значення. Він проявляється у ввічливому ставленні до людей, прибраному за собою сміття після пікніка, допомозі військовим на Сході. Такі, здавалося б, на перший погляд прості речі і роблять із нас людей, справжніх громадян своєї країни. Патріотизм живе в кожному з нас. Просто в когось він проявляється більше, в когось – менше. І саме від нас, молодого покоління, залежить, якою буде Україна в майбутньому.

Голова студентської ради гуртожитку №10 В.Ботвиновський

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook