Зустріч студентів-міжнародників з відомим українським дипломатом

19 October 2017, 13:22

18 жовтня в конференц-залі 1 навчального корпусу НУБіП (ауд. 24) відбулась планова зустріч студентів першого курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та викладачів кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету з міністром закордонних справ України (2007–2009 рр.), відомим науковцем та громадським діячем Огризком Володимиром Станіславовичем.

В ході якої останній розповів студентам-першокурсникам про власний шлях у дипломатію, завдання студентської молоді по оволодінню знаннями спеціальності, поділився цікавими й повчальними моментами своєї професійної практики, визначив основні пріоритети і перспективи актуальної зовнішньої політики нашої держави, відповів на численні запитання аудиторії.
 
Студенти, в свою чергу, подякували гостеві за цікаву й корисну розмову та запросили міністра долучитися до проведення І студентської науково-практичної конференції «Україна в ООН: від заснування до сьогодення», присвяченій 72-річниці Організації. 
Учасники зустрічі виступили зі словами щирої подяки за отримані знання та настанови. Колективне фото прикрасило завершальний акорд.
 
Сергій Асатуров
доцент кафедри історії і політології
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook