Вітаємо з днем народження Петра Васильовича Панталієнка!!!

July 10, 2017

Щиро вітаємо з Днем народження

професора кафедри, кандидат юридичних наук, Почесного професора НУБіП України, заслуженого юриста України, суддю Верховного суду України у відставці

 

ПАНТАЛІЄНКА Петра Васильовича!

Ми знаємо і цінуємо цінуємо Вас як Людину з величезним досвідом та життєвою мудрістю. Ваш професіоналізм, багаторічна, послідовна та наполеглива праця зробили вагомий внесок у розвиток юриспруденції. Завдяки Вашій невтомній праці, високим моральним та професійним якостям юридичний факультет НУБіП України посідає чільне місце серед вищих навчальних закладів України та готує висококваліфікованих юристів європейського рівня. Ваша громадська свідомість, творче та відповідальне ставлення до справи у поєднанні з чуйним ставленням і турботою про людей, принесли Вам заслужений авторитет не тільки серед колег, а й усіх тих, хто знає Вас. В колективі Ви створюєте атмосферу творчості, високої педагогічної етики і моралі, ділової принциповості та доброзичливості.

Тож у цей день щиро зичимо Вам міцного здоров’я, невтомного творчого пошуку, успіхів у всіх починаннях, щоденних справах, сміливих планах і сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги, минають Вас негаразди та непорозуміння.  Хай доля збагачує життєвою мудрістю, енергією, натхненням і радістю сьогодення.

З великою повагою, професорсько-викладацький склад, аспіранти та студенти юридичного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook