Профорієнтаційна робота в Маньківському районі

23 March 2017, 11:45

      Для забезпечення проведення якісної вступної кампанії 2017 року кафедра інформаційних і дистанційних технологій продовжила свою профорієнтаційну роботу в Маньківському районі. За попередньою домовленістю професора кафедри Наталію Попрозман, доцента Олену Кузьмінську та старших викладачів Таїсію Саяпіну та Сергія Шишова чекали у Маньківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 та Маньківському навчально-виховному комплексі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія".
     Ще на кафедрі викладачі підготували пакет документів для майбутніх абітурієнтів: правила вступу до університету, буклети університету та факультету, календарі та запрошення до участі в олімпіаді.
      У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 не лише були зустрічі зі школярами 11 класів – матеріали також були розміщені на стенді в рекреації школи. У такий спосіб про наш факультет і університет мали змогу дізнатись всі учні школи, а також їхні батьки і вчителі. 

      У навчально-виховному комплексі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія" гостей зустрічав колектив навчального закладу та директор Дорошенко Володимир Павлович, який запросив на зустріч учнів 10-х та 11-х класів до актової залишколи.

       Представники кафедри розповіли про наймолодший факультет інформаційних технологій, про наш університет, про культурно-масові й освітні заходи, до яких залучаються студенти під час навчання. Майбутні абітурієнти цікавились правилами електронного вступу, особливостями навчального процесу та можливістю проходження виробничої практики за кордоном. Представники факультету запросили майбутніх випускників ліцею разом з батьками ознайомитись особисто із факультетом інформаційних технологій під час проведення дня відкритих дверей 25 березня цього року. Під час зустрічі, у навчальному закладі були роздані профорієнтаційні матеріали.

Олена Кузьмінська,
в.о. завідувача
кафедри інформаційних і дистанційних технологій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook