Школярів закликали будувати своє майбутнє в НУБіП

December 1, 2016

Продовжується профорієнтаційна робота співробітників кафедр землевпорядного проектування, земельного кадастру, геодезії та картографії факультету землевпорядкування НУБіП України, адже профорієнтація молоді – майбутнє суспільства.
Наскільки важливий вибір школярами майбутньої спеціальності за здібностями та бажанням?
Що зробити для того, щоб кожен сьогоднішній школяр освоїв корисний для нього фах та опинився на своєму місці в житті? – з цих важливих запитань та відповідей на них починалися зустрічі наших викладачів у школах.
Заходи особливі тим, що об’єднав  представників загальноосвітніх навчальних закладів (Хотівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» в селі Хотів площа Паширова,1 (директор школи Неруш Наталія Василівна та класний керівник 7-А гімназійного класу (11-А) Кутова Оксана Михайлівна, зустріч відбулася 7 листопада 2016 року) та Лісниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Михайла Грушевського в селі Лісники по вул. Ватутіна, 40 Києво-Святошинського району Київської області (заступник директора з навчально-виховної роботи Туніцька Олена Миколаївна, зустріч відбулася 21 листопада 2016 року) з педагогами вищої школи доцентами від кафедри землевпорядного проектування - Кустовською Оксаною Володимирівною, земельного кадастру - Бавровською Наталією Михайлівною, геодезії та картографії - Рафальською Любов Павлівною та батьками випускників.

 


Батьки висловлювали свої думки, зокрема, що профорієнтацію у школах необхідно поліпшувати, навіть, через введення у навчальну програму окремого предмету із профорієнтації, щоб у школяра (майбутнього студента) з’явилося бажання познайомитися із професією, а не просто піти вчитися, куди скажуть батьки або де «престижніше».


Також доцент кафедри земельного кадастру Бавровська Н.М. 11 листопада 2016 року провела профорієнтаційну роботу з учнями одинадцятого класу Городищенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Городищенської районної ради Черкаської області (директор - Суздалєва Яна Олександрівна), загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів смт Вільшана Городищенського району Черкаської області (директор  - Дудник Володимир Михайлович) та  Моринського НВК ім. Тараса Шевченка Звенигородської районної ради Черкаської області та також зустрілася з батьками одинадцятикласників.

Заступник декана факультету землевпорядкування Наталія Мединська


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook