Профорієнтація факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК у Солом’янському районі

November 21, 2016
03067, м.Київ, вул. Виборзька, 57

 

 

В загальноосвітню школу №229 І-ІІІ ступенів  Солом'янського району м. Києва завітала доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Марія Жеплінська, яка провела профорієнтаційну роботу серед учнів-випускників цього закладу.

Розповідь нашого фахівця зацікавила аудиторію та безпосередньо директора школи Ігоря Сенченка, адже ні в кого зараз не виникає запитань щодо важливості виготовлення харчових продуктів, які були б одночасно і корисними, і смачними.  

Рекламні матеріали ще не один день будуть розглядати школярі і маємо надію, що про візит викладача вони будуть розказувати своїм друзям. 

 

Учнів цікавили відповіді на поставлені ними запитання відносно навчального процесу, проведення виробничих практик та дозвілля. Університету є чим пишатися -  спортивний комплекс з чудовим футбольним полем, просторі аудиторії, професійний професорсько-викладацький склад, багатий бібліотечний фонд,  і це лише частина того, про що можна сказати кількома словами.

 

Сподіваємося, що після такої зустрічі ряди нашого славного університету поповняться і випускниками ЗОСШ № 229 м. Києва.

Юрій Сухенко

завідувач кафедри процесів і обладнання

переробки продукції АПК


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook