Історія і сучасність НУБіП України

May 19, 2016

 Вступаючи до вищого навчального закладу, кожен абітурієнт цікавиться його рівнем надання освітніх послуг, які реалізуються як правило за рахунок професорсько-викладацького складу та матеріально-технічної бази вузу. Ці дві складові нашого вузу сформувалися не за один день чи рік, а мають багату, більш ніж столітню славну історію, яка втілена як у прізвищах відомих науковців різних галузей науки, так і видатних державних діячів, у існуючих навчальних корпусах і аудиторіях, у пануючому дусі гуманізму, освіченості і культурі.

   З метою покращення рівня знань історії університету серед першокурсників і був проведений 18 травня 2016 р. на юридичному факультеті Брейн-ринг на тему «Історія і сучасність НУБіП України» доцентом кафедри теорії та історії держави і права Іриною Єрмоленко. Адже історія – це суворий суддя, що судить не за красиві слова і добрі наміри, а за розумні рішення і корисні справи. У грі взяли участь чотири команди: «Група № 1»«Правдолюби»,«Вбивча сила», «Квірити». У фінал вийшли дві команди «Група № 1» та «Квірити», де перемогу здобула команда «Квірити» з перевагою в один бал. 


  Під час гри студенти показали як високий рівень культури поведінки, командної етики, так і обізнаності історії вузу загалом та юридичного факультету зокрема, який посів уже чільне місце серед провідних вузів юридичного профілю. Хочеться побажати першокурсникам і в подальшому залишатися такими заповзятими, наполегливими та невгамовними до жаги знань. Адже, як сказав відомий професор П. Казанський: «юридична освіта переслідує дві основні задачі: надати учням відомі наукові знання в області їх спеціальності і дати їм відомі необхідні в їх подальшій діяльності вміння».

 

 

Доцент кафедри теорії та історії держави і права,
Ірина Єрмоленко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook