Профорієнтація на старті ЗНО

6 May 2016, 14:57

5 травня 2016 року розпочалася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. ЗНО стартує, а профорієнтація триває!

Цього дня випускники демонстрували знання з української мови та літератури – обов’язкового предмету, результат якого зараховується як оцінка за державну підсумкову атестацію.

Кафедра української та класичних мов не могла залишитися осторонь такої події та відзначила її активною профорієнтаційною роботою. Викладачі кафедри доц. І. І. Вакулик і ст. викл. О. Ю. Балалаєва відвідали середню загальноосвітню школу № 6 Подільського району м. Києва, де зібралися на тестування випускники багатьох столичних шкіл.

Адміністрація школи з розумінням поставилася до професійно-просвітницької місії викладачів гуманітарно-педагогічного факультету і, незважаючи на важливу освітню подію, сприяла організації зустрічі зі схвильованими і зосередженими учнями. Викладачі розповіли майбутнім абітурієнтам про напрями підготовки і факультети НУБіП, ознайомили з правилами прийому до університету, відповіли на питання.

Бажаємо випускникам гідно пройти екзаменаційні випробування, а головне – зробити правильний вибір життєвого шляху. Чекаємо на нових студентів!

Ірина Вакулик, доцент,
Олена Балалаєва, ст. викладач
кафедри української та класичних мов
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook