Д.е.н. Вдовенко Н.М. проведено відкриту лекцію на тему: «Концептуальні підходи до становлення глобальної економіки та механізм дії глобальних ринків»

September 29, 2015

28 вересня 2015 року о 14.50 год в аудиторії 213, корпус 10, проведено відкриту лекцію д.е.н. Вдовенко Наталією Михайлівною на тему: «Концептуальні підходи до становлення глобальної економіки та механізм дії глобальних ринків» в рамках реалізації плану-графіку проведення відкритих лекцій кафедрою глобальної економіки на економічному факультеті у першому півріччі 2015-2016 н.р. для студентів ОС «Магістр», спеціальність «Облік і аудит».

 


На занятті були присутні як науково-педагогічні працівники кафедри глобальної економіки, так і ННІ післядипломної освіти, зокрема і заступник директора, професор Пабат В.О., та представники інших кафедр.

 


На лекції Вдовенко Н.М. поділилась зі студентами своїм практичним досвідом та було розглянуто такі блоки питань:

  • глобалістика як процес віддзеркалення специфіки еволюції глобальної економіки;

  • сучасні парадигми глобалістики у контексті становлення глобальних ринків;

  • глобальні ринки та механізми їх становлення.

 

Присутніми було зроблено узагальнюючий висновок про науковість лекції на тему: «Концептуальні підходи до становлення глобальної економіки та механізм дії глобальних ринків»,  педагогічну, методичну майстерність лектора та про досягнення мети  проведення відкритої лекції згідно з її планом.

 

 

Рябченко О.О.,

доцент кафедри глобальної економіки
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook