День відкритих дверей на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

April 9, 2024
  04 квітня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся перший у весняному семестрі День відкритих дверей. На захід завітали випускники загальноосвітніх шкіл, гімназій та ліцеїв.
  Із вітальним словом і короткою, але цікавою та захоплюючою інформацією про факультет до них звернувся декан факультету Руслан Кононенко.
  У своєму виступі декан розповів про структуру Університету та факультету, його кадровий потенціал, представив усі кафедри і надав інформацію чим кожна з них займається, тобто наскільки багатогранні, вагомі й необхідні знання та вміння студенти отримують під час навчання на факультеті, як вони формуються в конкурентоспроможних фахівців тваринницької галузі. Руслан Володимирович розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, про переваги навчання у нашому ЗВО, підготовчі курси та олімпіади, які проводяться в університеті, про можливості міжнародного стажування та практичної підготовки, перспективу подальшого працевлаштування. Декан наголосив, що сьогодні наш факультет є найкращим в Україні за даним напрямком, і студенти, які тут навчаються ‒ найкращі, а щоб бути такими потрібно ставити високі вимоги до себе, вчитися і постійно самовдосконалюватися. У своєму виступі він зазначив, що випускники факультету є успішними людьми, тому кожен хто пов’язує своє майбутнє з навчанням в нашому університеті може стати видатною особистістю, але для цього потрібно лише одне – вчитися і працювати над собою.
  Після короткого ознайомлення з факультетом та порядком денним в центральному корпусі відбулася зустріч майбутніх студентів із ректором Станіславом Ніколаєнком, а також з проректором з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадимом Ткачуком, представниками приймальної комісії та Сенату студентської організації Університету. Де абітурієнти дізнались про діяльність та високі рейтинги Національного університету біоресурсів і природокористування України серед ЗВО України й світу, Правила прийому до Університету в 2024 році та багато цікавої й корисної для них інформації.
  Після зустрічі з керівництвом НУБіП України майбутні абітурієнти знову завітали на факультет, де продовжили бесіду за ароматним чаєм зі смаколиками.
  У День відкритих дверей на факультет завітали понад 150 потенційних абітурієнтів університету, багато з яких вже чітко визначились, що хочуть навчатися саме на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. Потому усі присутні ознайомилися з матеріально-технічною базою факультету. Майбутніх студентів вразили сучасні, обладнані всім необхідним лекційні аудиторії, навчальні лабораторії, комп’ютерні класи, ННВЛ водних біоресурсів та аквакультури, ННВЛ конярства, Голосіївська навчально-дослідна пасіка, навчально-наукові лабораторії кафедр, виставкові павільйони сучасного технологічного обладнання у свинарстві та птахівництві та багато інших.
 

  Щиро дякуємо директорам шкіл за організацію участі їх підопічних школярів у Днів відкритих дверей в університеті, а учням за активність під час зустрічі та бажаємо всім абітурієнтам вдалого складення мультипредметного тесту і чекаємо на зустріч з ними вже у студентських лавах факультету тваринництва та водних біоресурсів!

 

Бажаємо всім миру та перемоги!

Слава ЗСУ!

Слава Україні! Героям слава!

 
 
Василь Бочков,
заступник декана факультету з

навчально-виховної роботи та соціальних питань 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook